کارگاه ها

هزینه ثبت نام در کلیه نشست ها: ١٥٠ هزار تومان دانشجويان دانشگاه شيراز، ٢٠٠ هزار تومان دانشجويان ساير دانشگاه هاي خارج از شيراز و شيرازي هاي غير دانشجو


ارائه دهنده: آقاي دكتر رضا صالحي(دانشگاه تهران) (رزومه)


سرفصل های کارگاه:


• معرفی سیستم های طبقاتی تولید نشای پیوندیي.

  • نقش نور LED در کاهش تلفات و افزایش گیرایی پیوند

  • نگاهی به نسل جدید روبوت های پیوندزن


 حداکثر ظرفیت کارگاه: 30 نفر

ارائه دهنده: آقای دکتر ساسان علی نیائی فرد(دانشگاه تهران) (رزومه)


ضرورت و اهمیت:


  کارخانه گیاهی محیطی است که در آن عوامل محیطی در راستای نیازهای گیاهانی که در آن پرورش می یابند، تنظیم می شود. این صنعت به شدت در کشورهای پیشرفته دنیا رو به رشد است. فرایند مهم دخیل در رشد گیاهان فتوسنتز می باشد. نور به عنوان تامین کننده انرژی برای فتوسنتز، رشد و عملکرد گیاهان را تحت تاثیر قرار می دهد. با وجود اینکه نشان داده شده است که این پارامتر اقلیمی اثرات قابل ملاحظه ای بر رشد گیاهان دارد اما شدت، کیفیت و مدت زمان بهینه نور برای محصولات مختلف یکسان نمی باشد. در این کارگاه مدیریت بهینه نور و نحوه بهینه نمودن آن در کارخانه گیاهی و کشاورزی عمودی بحث خواهد شد. همچنین انواع کارخانههای گیاهی و محصولات گیاهی مناسب و نمونههای ایجاد شده توسط تیم تحقیقاتی پردیس ابوریحان دانشگاه تهران مورد بحث قرار خواهند گرفت.



سرفصل های کارگاه:



  • آشنایی با داده‌ های آب و هوایی برای نقاط مختلف ایران و جهان

  • نمونه های ایجاد شده در دنیا

  • شدت نور مناسب برای رشد بهینه گیاهان، کیفیت نور و اثرات آن در تعیین عملکرد و کیفیت محصول

  • ارائه پرتکل های مناسب نور برای گیاهان مختلف

  • نقش منابع نوری در کیفیت و عملکرد محصولات

  • معضلات و مشکلات عمده مرتبط با این صنعت

  • بررسی نمونه های ایجاد شده توسط تیم تحقیقاتی پردیس ابوریحان دانشگاه تهران


  حداکثر ظرفیت کارگاه: 30 نفر

ارائه دهنده: آقای دکتر عبدالحسين ضيائيان (رزومه)


سرفصل های کارگاه:



    1- مقدمه

      1-1- ضرورت توجه به کشت های گلخانه ای

      1-2- انواع کشت های گلخانه ای

      1-3- تاریخچه هیدروپونیک

      1-4- ضرورت و دلائل توسعه گلخانه های هیدرونیک

      1-5- سیستم های مختلف کشت هیدروپونیک

      1-6- انواع مختلف بسترهای کشت در هیدروپونیک

      1-7- مزایا و معایب کگلخانه های هیدروپونیک

    2- مدیریت عناصر غذایی در گلخانه های هیدروپونیک

      2-1- نقش عناصر غذایی در تولید محصولات گلخانه ای

      2-2- مديريت كاربرد نیتروژن در كشت هيدروپونيك

      2-3- مديريت كاربرد فسفر در كشت هيدروپونيك

      2-4- مديريت كاربرد پتاسيم در كشت هيدروپونيك

      2-5- مديريت كاربرد منیزیم، کلسیم و گوگرد در كشت هيدروپونيك

      2-6- مديريت كاربرد عناصر کم مصرف در كشت هيدروپونيك

    3- محلول‌ های غذايي

      3-1- انواع محلول های غذایی مورد استفاده در هیدروپونیک

      3-2- نکات مهم در تهیه محلو ل های غذایی

      3-3-انواع کودهای مورد استفاده در تهیه محلول های غذایی

      3-4- غلظت مناسب عناصر غذایی در محلول های غذایی

      3-5- محاسبه مقدار کود مورد نیاز برای تهیه محلول های غذایی

      3-6- چگونگي افزايش نمك ها به محلول غذائي

  حداکثر ظرفیت کارگاه: 30 نفر